Collectieve Faaldag

19 januari thumb kleinHanden omhoog wiens goede voornemens voor 2015 zo ongeveer vandaag nog niet compleet mislukt zijn.
Precies, dat dacht ik al. En jij daar achteraan met die priemende vinger: je jokt. Ik zag je gisteren nog met een puntzak frites bij het station staan. En nee, meisje met die Happinez daar in je tas: lief-zijn-voor-jezelf telt helaas niet mee.

Blue Monday is nog maar één dag van ons verwijderd. Knappe gast die nu nog overeind staat met zijn goede bedoelingen, zijn wereldverbeteraarsambities, die nieuwe hardloopoutfit en de ik-schrijf-elke-avond-op-waar-ik-die-dag-dankbaar-voor-was-aspiraties. Want de maandag van de laatste volle week van januari is de ergste van allemaal en dat komt deels door het mislukken van onze voornemens.

Dit is een column voor Chicklit.nl. Lees hier verder.

  2 comments for “Collectieve Faaldag

  1. 18 januari 2015 at 18:19

    Wat een leuke blogs plaats je, miss Moneypenny. Ik voel me een beginneling met mijn blog op mijn website.

  2. Miss Moneypenny
    21 januari 2015 at 16:31

    Dank voor je compliment, @Clemens! Al vind ik het wat minder dat je jezelf meteen naar beneden haalt. 😉 Ik denk dat onze blogs niet met elkaar te vergelijken zijn. Ik schrijf om te entertainen, jij om je lezers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van je roman. En dat doe jij weer heel goed. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam code * * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.