April doet wat hij wil

Hoeveel mannen zullen er gisteren bij Men at Work op de stoep hebben gestaan, op zoek naar de nieuwe jeans “The Bulge”, met extra ruimte in het kruis, speciaal voor groot geschapen mannen? Ik stuurde het artikel door naar mijn man. Of het niks voor hem was? Hij trapte er niet in. Nee, natuurlijk niet. Net zoals ik niet in de demonstratie van een papierloze printer trapte van mijn collega’s. Of de Twitterwaarschuwing “Pas op voor politiecontroles op winterbanden langs de ring van Eindhoven”. Dat borstvoeding in het openbaar nu bij wet is goedgekeurd. Of dat Bolletje met beschuiten voor linkshandigen komt.

Acteren
Nee, mij houden ze niet zo gemakkelijk voor de gek hoor. ’s Middags belde mijn baas met een hele lading werk voor me. Hij dacht toch zeker niet dat ik daar intrapte?! Ik lachte hem hard uit. Hij zal er wel van gebaald hebben dat ik zijn grap doorzag, want hij hing op en even later ontving ik een mail met nog meer werk.
Tijdens de lunchpauze vertelde een collega dat zij en haar man gingen scheiden. Ik lachte haar vierkant uit. Ze acteerde het goed, dat moet ik haar nageven. Maar ik ben natuurlijk niet voor één gat te vangen. Welnee. Ze keek me beduusd aan. Niet verwacht dat ik haar zo snel doorhad zeker.

Bekeuring
Onderweg naar huis stond er opeens een ‘agent’ langs de kant van de weg, druk gebarend dat ik moest stoppen. Hahaha! Waar zien ze me voor aan? Ik tikte tegen mijn voorhoofd en trapte hem nog eens op z’n staart. En dan die bekeuring op de mat vanmorgen, voor het overschrijden van de maximum snelheid, het negeren van een stopteken van de politie èn het beledigen van een ambtenaar in functie. Wat een giller! Ben benieuwd welke vrienden me dat geflikt hebben. Ik geef toe: het is erg leuk bedacht. Maar ik ga het natuurlijk niet betalen hè. Ik ben daar gek zeg.

1 april. Ik poep erop.

  8 comments for “April doet wat hij wil

 1. Ninah
  3 april 2011 at 07:35

  LOL!

 2. 3 april 2011 at 11:48

  HAHAHHAAHAH….ik heb hier even hard om gelachen! Leuk beschreven!

 3. Petra
  3 april 2011 at 11:48

  Hahahaha, ik lig hier dubbel.
  Leuk geschreven!!

 4. 3 april 2011 at 15:35

  Hahahaha, geweldig!

 5. Enith
  3 april 2011 at 18:17

  Gniffel. Ik zie al een heel melig filmpje voor me.

 6. 3 april 2011 at 18:30

  Haha, you go girl!!

 7. 3 april 2011 at 21:07

  Woow wat een super blogje hahaha!! Weer grandioos meid:) Ik heb genoten!

 8. Werner
  4 april 2011 at 06:57

  Om geen enkele 1 aprilgrap zo hard gelachen als om deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam code * * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.