ZeMama column: Uithoormoeders

Ze.nl“Echt asociaal!”, roep ik. Ik ben met een vriendin aan het bellen die me vertelt dat een andere moeder geprobeerd heeft haar zoontje uit te horen over hun echtscheiding. “Zó laag bij de grond!” Ik ken die types wel en ik haat ze.

Dit is een column voor Ze.nl. Lees hier verder.

  6 comments for “ZeMama column: Uithoormoeders

 1. Des
  27 mei 2012 at 21:10

  nou eigenlijk ben je niet zo’n moeder hoor. Want je deed het niet expres. vond ik. ik denk dat die enge man op de camping dat wel bij jou en je zusje deed

  • Miss Moneypenny
   1 juni 2012 at 20:57

   Tuurlijk ben ik niet zo’n moeder. Duh! 😉

 2. 29 mei 2012 at 23:59

  Wat een akelige man op de camping zeg, brrr! Mijn leukste herinnering aan de camping blijft het stenen verkopen met een van mijn beste vriendinnetjes. We zochten de mooiste stenen van ‘de kiezelberg’ – klinkt best indrukwekkend, nietwaar? – en probeerden die aan de man te brengen. Onze enige koper was mijn vader om het uur, zodat we aan het einde van de dag net genoeg hadden voor twee ijsjes. (:

  Wat betreft de uithoormoeders, bah. Kinderen zijn inderdaad heerlijk vrij en onbevangen, maar daar misbruik van maken is ongehoord.

  • Miss Moneypenny
   1 juni 2012 at 20:58

   Wat een leuk verhaal, Joyce! Ik ben ook dol op kamperen. Hoop dat mijn kinderen later ook van die heerlijke herinneringen hebben (en niet over enge, uithorende gluiperds). 😉

 3. 2 juni 2012 at 10:20

  Tja, maar wel verrekte interessant allemaal, al die verhalen! :))

  • Miss Moneypenny
   2 juni 2012 at 21:41

   Echt weer zo’n opmerking voor jou, Mich! Tsssk! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam code * * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.