Ssst!

HatsjoethumbZoals sommigen van jullie weten werk ik parttime op een universiteit. Studenten, wetenschappelijk gedoe, tentamens, weet je wel. Als je dan tijdens zo’n tentamenweek door de gebouwen loopt, zie je op diverse plekken briefjes hangen met “Ssst! Tentamenweek”. Nou ja, eigenlijk zijn het knalgele banners ter grootte van een vrachtwagenzeil. Overal.
Deze week moest ik even naar de universiteitsbibliotheek, en ook daar: overal banners. Gedwee en plichtsgetrouw als ik ben loop ik natuurlijk zo zachtjes mogelijk. Van mij zal niemand last hebben, o nee. Ik weet hoe vervelend het is om uit je concentratie gehaald te worden als je bezig bent met iets heel geconcentreerd-achtigs. Vertel mij wat, ik ben auteur, for God’s sake.

Dit is een column voor Chicklit.nl. Lees hier verder.

  2 comments for “Ssst!

  1. tam
    21 april 2014 at 10:22

    Arghh vervelend.. dat mensen zo zeuren. Life goes on, hakken, niezen etc. Betuttelend, van een beetje omgevingsgeluid wordt je hard van, whahahha. Ik heb zelf ook ernstige concentratieproblemen maar verwacht niet dat de omgeving zich volledig aanpast. Hhihi ik hoop dat je niet meer door de bieb moet tijdens tentamen week ( misschien ninja pakje aanschaffen ;))

  2. Miss Moneypenny
    22 april 2014 at 19:59

    Ninja pakje. Goed idee, die noteer ik. Naast ‘bieb vermijden’. šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam code * * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.