Poep je de glitter!

Glitterpoep 2Baanbrekend nieuws, mensen. Ik onderbreek even alles waar jullie nu mee bezig zijn voor groot nieuws. Want de ding die je niet wist die je al je hele leven zocht, dé gadget waarvan je niet snapt dat je het niet zelf bedacht hebt, jaren geleden al, die is er nu. Glitterpoep, mensen, het is eindelijk binnen handbereik.

Simpel en doeltreffend en leuk voor 101 dingen. Helemaal veilig ook. In plaats van GHB mik je voortaan zo’n pilletje in iemands drankje en de volgende dag op de wc bij het aanschouwen van zijn hoopje zal hij denken dat hij LSD heeft gehad. Het is raak als je een ijselijke gil van het toilet hoort komen. Lachen! En wat denk je van depressieve mensen? Die zijn hiermee uiteraard ook gelijk genezen. Verder zie ik mogelijkheden voor mensen met een moeilijke stoelgang, want we weten natuurlijk allemaal dat dat tussen de oren zit. Poepen zul je, in alle kleuren en glitters. Ik zeg: een beter placebo is er niet.

Kortom: Dit is da shit! Het kan zo in het rijtje met vingerbestek en rietjes met snorren erop. Die laatste twee won ik deze week trouwens tijdens een personeelsuitje waarbij ook bingo en karaoke en de macarena voorbij kwamen en waar ik het eigenlijk liever niet meer over wil hebben. Maar dus, die dingen. Die nutteloze achterlijk grappige dingen waar ze in de derde wereld een moord voor zouden doen – Want wie heeft rijst nodig als je ook glitters kunt poepen?! Precies! – Ik hou ervan.

Nee, ik heb geen aandelen, maar alleglitterpoepjes nog an toe, ik had gewild dat ik er zelf op gekomen was.

Bron: Chicklit.nl

  2 comments for “Poep je de glitter!

  1. Nienke Pool
    25 juni 2015 at 13:39

    Mijn poep zal schijnen en glitters. Nooit meer ordinaire bruine keutels voor mij of glibberige zwarte drab. Voor mij alleen nog glitters en glimmers in mijn drek! Bedankt voor de tip!

  2. 25 juni 2015 at 21:46

    Dat wilde ik nou altijd al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam code * * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.