My Worst Selfies #Fotoproject

Worst SelfiesDe eerste foto maakte ik in een opwelling, naar aanleiding van een blogpost die ik ergens las over de 16 vreselijkste soorten selfies. Ze waren werkelijk belachelijk. Het leek me wel leuk om die na te doen, op mijn eigen manier. Idioot fitnesspakje aan, band in mijn haar en binnen vijf minuten was de eerste foto een feit.


Voordat ik hem op mijn Facebookpagina gooide, checkte ik nog wel even bij mijn man: ‘Wat denk je, kan ik dit maken?’ want echt flatteus stond ik er niet op.  ‘Ja joh. Leuk!’ was zijn antwoord. En zo werd het My Worst Selfies project geboren. Want die andere 15 foto’s moesten er natuurlijk ook bij. Van elk soort foute selfie maakte ik mijn eigen versie. De ideeën kwamen meestal vanzelf, de uitvoering was soms wat lastiger.

Vergevorderd
De meest problematische was de 3D selfie, die is, kan ik je zeggen, werkelijk voor vergevorderden. Ook de waspoedersnor was een crime (bleef niet zitten), de blurry was ronduit gevaarlijk (geen idee dat je zo snel in ademnood komt met een zak over je hoofd – don’t try this at home!) en bij de carselfie heb ik de hele buurt de stuipen op het lijf gejaagd. De leukste om te doen was de laatste. Lekker liggend tussen het vuilnis, met een chocoladesnor, wat wil een mens nog meer? Bij de hospital selfie hebben mijn man en ik trouwens ook veel  lol gehad. Want ik heb soms wel een béétje hulp van hem gehad omdat niet alles geheel ‘selfie’ lukte.

Krampopwekkende poses
Toen de laatste foto erop stond was ik er ook wel behoorlijk klaar mee. De krampopwekkende poses, de chocolade- en waspoedersnorren, de vuilnisjurkjes en alle troep die het gaf, het was mooi geweest. Enfin. Fotoproject zien? Ze.nl heeft er een artikel aan gewijd. Dus nu staat het echt online en kom ik waarschijnlijk nooit meer aan een normale baan. Als ik dat al zou willen.

Alle foto’s zien? Klik hier.

  5 comments for “My Worst Selfies #Fotoproject

 1. 11 februari 2014 at 18:55

  Hahah helemaal geweldig, go on!!

 2. 11 februari 2014 at 19:39

  Ik zag het vanmiddag al op Ze voorbijkomen. Super grappig!

 3. 12 februari 2014 at 09:27

  Ik vind ze fantastisch, chapeau

 4. 13 februari 2014 at 19:41

  Geniaal Iris!

 5. 13 februari 2014 at 21:13

  Hahaha 🙂 Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam code * * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.