Hoe ik nimmer een shopaholic zal worden (en dat het me spijt)

Chicklit nl logoIk ben geen fan van shoppen, laat ik dat voorop stellen. En ik draag nooit zwart. Zwart maakt een depressief spook van me en shoppen vind ik teveel gedoe. Binnenkort heb ik echter een boekpresentatie van een bundel waarin een verhaal van mij verschijnt, en ik wil er ook weleens leuk bij lopen, dus daar ging ik. Shoppen, online. Iets nets. En zwart bovendien, want dat is wel zo simpel en multi-combinabel.

Ongeleid projectiel
Wist ik veel dat er op één webshop alleen al 1867 verschillende LBD’s te vinden waren? En zoveel leuke! Ik had mezelf voorgenomen om te focussen maar in de praktijk bleek ik toch meer een ongeleid projectiel, een losgeslagen mitrailleur. Ik schoot op alles wat me leuk leek en voor de veiligheid bestelde ik ook meerdere maten. Pieuw! Pieuw! Pieuw! Tenslotte was bezorging en retournering bij het merendeel van de winkels helemaal gratis. Wow! Wat was er ook alweer zo vervelend aan shoppen?

Dit is een column voor Chicklit.nl. Lees hier verder.

  1 comment for “Hoe ik nimmer een shopaholic zal worden (en dat het me spijt)

  1. 17 juli 2013 at 18:08

    Hey dramamamma, je hebt de wereld van het online shoppen ontdekt hahaha! ;D Ik ben heel benieuwd naar je uiteindelijke outfit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam code * * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.