Eindelijk zijn we eruit

En maar blijven ontkennen dat hij homo is, die Will Smith. C’mon! Kijk hem hier eens rennen voor zijn leven terwijl hij achterna wordt gezeten door hordes mooie vrouwen. Stuk voor stuk hebben ze een mobieltje in de aanslag om een selfie met de acteur te kunnen maken. Welke hetero wil zoiets nu niet? Ik zeg je: hier is duidelijk iets niet in de haak.

Will 1

Zodra hij de wulpse dames in het oog krijg, trekt Will zijn immer gepolijste ‘Yo, ik ben cool en nice to everybody’ smile, terwijl hij het ondertussen op een lopen zet. Hele kolonies gillende vrouwen in zijn kielzog meesleurend, sommigen zelfs topless, hij wordt er bang van. Nee, dit is niet het beeld dat ik doorgaans op mijn netvlies krijg bij de gedachte aan een hetero man. Hoeveel meer bewijs hebben we nog nodig?

Will2

Maar hé, wat zien we daar? Die gekke veel te bruine man rechts naast hem, voor de kijker thuis links, is dat niet… Gerard Joling?! Jazeker! Dat is Gerard Joling. Het is hem echt, die doorbakken leerlap met dat bourgondisch buikje. En hé, het wordt nog vreemder. Nu wil Will opeens wel! Hij stopt, laat zich gewillig in de brede, iets lillende armen van Gerard vallen; lacht, kroelt en poseert voor de camera. Jahaaa, ineens lacht Will voor zijn leven! En zoals we allemaal weten is die Gerard van ons wel openlijk van de herenliefde. Ik zeg: duidelijkere signalen krijg je niet.

Will, ik zeg het voor de laatste keer: Kom gewoon uit die kast, voor mijn part rennend. We houden toch wel van je. En Geer nog een beetje meer.

Foto’s: Daily Mail

  8 comments for “Eindelijk zijn we eruit

 1. Tam
  11 juli 2014 at 17:05

  Hihihi ik zag het vanochtend en dacht, wie gaat nu achter een bekend iemand aanrennen. Gerard dus. Haha en Will homoseksueel, wat jammer, hij mag best bij mij een schilderijtje ophangen 😉

 2. Miss Moneypenny
  11 juli 2014 at 18:56

  @Tam Jahaaa, serieus. Die Gerard is echt doorgeslagen. Vandaag had hij alweer zo’n selfie op zijn site staan, maar dan met David Guetta. Die heeft hij waarschijnlijk ook eerst uren achtervolgd. Arme David. 😉 Zie hier het arme, opgejaagde wild: https://twitter.com/gerardjoling/status/487574145983848448

  (Ondertussen, op de websites van resp. Will Smith en David Guetta: “Today on the beach I was stalked by a crazy psycho! Said he was a famous Dutch singer. LOL!”)

 3. Daan
  11 juli 2014 at 21:02

  Ik heb zijn vrouw Jade wel eens in een interview gezien, die is ook niet voor de poes denk ik. Dus misschien rent hij zo hard om niet per ongeluk met een wildvreemde schone gekiekt te worden wat hem misschien op een pak slaag thuis komt te staan. Verder erg gelachen om je beschrijving van Gerard. Leerlap, die ga ik onthouden. Heerlijk stukje!

 4. Miss Moneypenny
  11 juli 2014 at 21:36

  @Daan Dat is natuurlijk ook nog een mogelijke theorie. 😉 Alhoewel, jij zegt wel ‘Die Jade is niet voor de poes’, maar er gaan over haar toch anders ook al jaren geruchten dat zij juist wel ehm… vóór de poes is, zeg maar… 😉

 5. 11 juli 2014 at 22:34

  En dat jij die signalen dan ook gewoon zo spat zuiver oppikt Moneypenny! Echt je bent scherp!
  “Die doorbakken leerlap” hahahaa!!

 6. Miss Moneypenny
  11 juli 2014 at 22:43

  @Rins Toevallig stond mijn gaydar aan vandaag. 😉

 7. 12 juli 2014 at 12:36

  Inderdaad, het valt op.

 8. Menno
  14 juli 2014 at 12:49

  Juist. En trekken we dezelfde lijn door naar Nederland dan waren de heren van Doe Maar begin jaren tachtig ook allemaal homo? Misschien had Gerard Joling een lucky shot (letterlijk en figuurlijk) en is Will Smith hem daarna vooralsnog met gierende banden gesmeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam code * * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.