Eindelijk zijn we eruit

En maar blijven ontkennen dat hij homo is, die Will Smith. C’mon! Kijk hem hier eens rennen voor zijn leven terwijl hij achterna wordt gezeten door hordes mooie vrouwen. Stuk voor stuk hebben ze een mobieltje in de aanslag om een selfie met de acteur te kunnen maken. Welke hetero wil zoiets nu niet? Ik zeg je: hier is duidelijk iets niet in de haak.

Will 1

Zodra hij de wulpse dames in het oog krijg, trekt Will zijn immer gepolijste ‘Yo, ik ben cool en nice to everybody’ smile, terwijl hij het ondertussen op een lopen zet. Hele kolonies gillende vrouwen in zijn kielzog meesleurend, sommigen zelfs topless, hij wordt er bang van. Nee, dit is niet het beeld dat ik doorgaans op mijn netvlies krijg bij de gedachte aan een hetero man. Hoeveel meer bewijs hebben we nog nodig?

Will2

Maar hé, wat zien we daar? Die gekke veel te bruine man rechts naast hem, voor de kijker thuis links, is dat niet… Gerard Joling?! Jazeker! Dat is Gerard Joling. Het is hem echt, die doorbakken leerlap met dat bourgondisch buikje. En hé, het wordt nog vreemder. Nu wil Will opeens wel! Hij stopt, laat zich gewillig in de brede, iets lillende armen van Gerard vallen; lacht, kroelt en poseert voor de camera. Jahaaa, ineens lacht Will voor zijn leven! En zoals we allemaal weten is die Gerard van ons wel openlijk van de herenliefde. Ik zeg: duidelijkere signalen krijg je niet.

Will, ik zeg het voor de laatste keer: Kom gewoon uit die kast, voor mijn part rennend. We houden toch wel van je. En Geer nog een beetje meer.

Foto’s: Daily Mail

  8 comments for “Eindelijk zijn we eruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam code * * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.