Anti-ploetermoeder

_QrILKhfDat schijn ik dus te zijn. Een anti-ploetermoeder. Want deze week hoorde ik dat ik de anti-ploetermoeder columnwedstrijd gewonnen heb. Toch leuk. Zeker als je hoort dat die column uit iets van 380 inzendingen is gekozen (Hoewel… Ik denk dan: Ja, ja, ze hebben er vast maar tien of twintig gelezen. Want welke jury gaat nu 380 inzendingen doorworstelen? Dan ben je pas echt een ploetermoeder).

Enfin. Mijn column ‘De vloek van Pik-Pik’ staat vanaf vandaag op de website van TPO magazine en wordt vanavond door Miloe van Beek of Roos Schlikker voorgedragen tijdens de Antiploetermoederavond in Theater Torpedo in Amsterdam. Toch leuk. Waarom ik hem zelf niet voorlees? Omdat ik vanavond helaas niet kan. Maar voor wie wel wil gaan: ik heb hier nog een vrijkaartje liggen. First come, first served.

En waarom ik de laatste tijd minder vaak columns publiceer? Omdat ik hard werk aan een boek. Een boek is een heel lange reeks columns achter elkaar, dus dat telt ook een beetje, toch? Als jullie hem straks kopen dan hè? Straks. Duurt nog een jaartje ongeveer.

Love,
Miss Moneypenny

  3 comments for “Anti-ploetermoeder

 1. 24 april 2014 at 19:24

  Wat leuk Iris, dat je eerste boek onderweg is! Ik dacht al: waar blijf je? 😉 M’n derde boekje komt in juli uit (die eerste vergeet ik het liefst, maar oké). Zullen we een boekruil doen? Of moet ik echt nog een jaar wachten. Leuke blog heb je! Groet, je facebookvriendin.

 2. Miss Moneypenny
  25 april 2014 at 12:26

  Thanx! Jeetje, jouw derde al! Je bent productief! Ik ben een heel slome. 😉 Vandaar dat het zo lang duurt bij mij. En dan nog is het de vraag of het gaat lukken, dat voorjaar 2015. We zullen zien.

 3. 9 mei 2014 at 15:10

  Joh! Je hebt gewoon gewonnen! Hahahaha #ploetermoeder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam code * * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.