Anti-ploetermoeder

_QrILKhfDat schijn ik dus te zijn. Een anti-ploetermoeder. Want deze week hoorde ik dat ik de anti-ploetermoeder columnwedstrijd gewonnen heb. Toch leuk. Zeker als je hoort dat die column uit iets van 380 inzendingen is gekozen (Hoewel… Ik denk dan: Ja, ja, ze hebben er vast maar tien of twintig gelezen. Want welke jury gaat nu 380 inzendingen doorworstelen? Dan ben je pas echt een ploetermoeder).

Enfin. Mijn column ‘De vloek van Pik-Pik’ staat vanaf vandaag op de website van TPO magazine en wordt vanavond door Miloe van Beek of Roos Schlikker voorgedragen tijdens de Antiploetermoederavond in Theater Torpedo in Amsterdam. Toch leuk. Waarom ik hem zelf niet voorlees? Omdat ik vanavond helaas niet kan. Maar voor wie wel wil gaan: ik heb hier nog een vrijkaartje liggen. First come, first served.

En waarom ik de laatste tijd minder vaak columns publiceer? Omdat ik hard werk aan een boek. Een boek is een heel lange reeks columns achter elkaar, dus dat telt ook een beetje, toch? Als jullie hem straks kopen dan hè? Straks. Duurt nog een jaartje ongeveer.

Love,
Miss Moneypenny

  3 comments for “Anti-ploetermoeder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam code * * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.